© Jan Van der Perre

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Misschien gaan we ooit wel opnieuw in New York wonen”

Antwerpen -

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Kenny Bent (28).

“Ik werk bij Zara op de Meir, dat is een heel hectische, maar interessante plek om te werken. Er gebeurt elke dag iets nieuw en het is altijd druk. Ik verveel me nooit. Ik doe het al vier jaar, sinds ik hier in België ben aangekomen ongeveer.”

“Ik kom uit New York, daar heb ik mode gestudeerd. Ik leerde mijn huidige partner in New York kennen, hij was er voor zijn job als stylist. We zijn daar een paar jaar samen blijven wonen, maar besloten dan toch om naar België te komen. Het is gemakkelijker om als New Yorker te migreren naar België dan andersom. We reizen nu samen vaak heel Europa door, alles ligt hier zo dicht bij elkaar.”

“Ik ben hier niet ongelukkig, ik zal het zo zeggen. Ik blijf nieuwe dingen ontdekken, zoals de kerstmarkt. Dat hebben wij niet in Amerika. Ik leer Antwerpen nu pas echt kennen, na corona. Alles lag lang helemaal stil. We gaan ook naar Pukkelpop en Tomorrowland deze zomer. Mijn vrienden in de States kunnen niet geloven dat Tomorrowland achter mijn hoek doorgaat. Ik ben hier graag en heb mijn draai gevonden, maar het zou kunnen dat we ooit toch teruggaan naar New York.” (rvre)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Allemaal Antwerpen