De eerste editie van ‘WijZijnLokeren’ lokte meer dan 3.000 fans.© ies

Fanclub Lokeren-Temse wil zo veel mogelijk fans samenbrengen op Markt

Lokeren -

Dat het voetbal opnieuw leeft in Lokeren bewijzen de stevige bezoekersaantallen die de club in het Daknamstadion dit seizoen weer haalt. De club staat dan ook dicht bij de titel en daarom willen de fans nog een tandje bij steken. Op 1 april wil de fanclub zo veel mogelijk fans van Sporting samenbrengen op de Grote Markt in Lokeren.

Ivan Elegeert

Deze week trekt Lokeren-Temse voor een verplaatsing naar Zelzate. Er wordt ook een massa Lokerse aanhangers verwacht. “Maar onze volgende thuiswedstrijd tegen Eendracht Aalst op zaterdag 1 april wordt een heel belangrijke. Daarom willen we voor die match iets extra doen”, zeggen de organisatoren van het supporterscollectief WijZijnLokeren.

“Van 15 tot 18 uur willen we zo veel mogelijk supporters samen brengen op de Markt voor een grote happening. Nadien trekken we in stoet naar het stadion om er de wedstrijd tegen Aalst bij te wonen.”

Vier jaar geleden organiseerde ze, toen de club op sterven na dood was, ook al zo’n evenement, waar toen meer dan 3.000 fans kwamen opdagen. Helaas werd dat toen eerder een afscheidsfeest, want niet veel later ging de club failliet. Maar intussen waait er een nieuwe wind en leeft het voetbal weer als nooit tevoren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners