Ex-Miss België Chayenne Van Aarle weer single: “Na mijn ongeval heb ik ruimte gekregen om na te denken”

Ex-Miss België Chayenne Van Aarle (23) is opnieuw single. Dat bevestigt ze aan onze redactie. Ze was nog maar een paar maanden samen met Nicolas Geniets. “Na mijn ongeval heb ik ruimte gekregen om na te denken”, zegt ze.

(bpr, eadp)

Chayenne Van Aarle kwam eind januari voor het eerst naar buiten met haar nieuwe vriend Nicolas Geniets, de twintig jaar oudere tv-maker en muziekproducent. Ze leerden elkaar kennen toen ze in de studio een nummer opnam. Toen waren ze al een maand samen. Twee maanden, en een rumoerige tijd later is dat voorbij.

Chayenne met Nicolas bij de première van ‘De buurtpolitie: De perfecte overval’.© ID/Sandra Van Watermeulen

“Mijn ongeval een tijdje geleden, en het herstel daarna, hebben me de ruimte gegeven om na te denken”, zegt ze zelf over de breuk. “Over wat ik wil, welke richting ik mijn leven zie uitgaan, en hoe ik dicht bij mezelf kan blijven. En trouw aan kan zijn aan wie ik ben. Daar past onze relatie momenteel niet in. Daarom hebben we beslist om uit elkaar te gaan. In onderling overleg, als vrienden.”

© if

LEES OOK. Miss België toont haar zwaar gehavende gezicht na crash: “Een moment waarop alles van je wordt afgenomen”

Begin februari raakte Van Aarle betrokken bij een zwaar verkeersongeval. Daarbij reed ze achteraan in op een vrachtwagen. Als bij wonder ontsnapte ze aan erger, en raakte ze enkel gewond met onder meer een hersenschudding en gekneusde longen. Na twee dagen mocht ze het ziekenhuis verlaten. Toch kon ze een paar dagen later niet live aanwezig zijn tijdens de verkiezing van haar opvolgster als Miss België. Intussen loopt haar herstel voorspoedig, al heeft ze nog een weg af te leggen. “Ik ben nog steeds snel moe, en ik heb nog een barst in de ruggenwervel die moet helen.”

Op de dag van het ongeval verscheen in Dag Allemaal een artikel over spanningen tussen Chayenne en Miss België-organisatrice Darline Devos. Volgens Van Aarle zag Devos de relatie tussen haar Miss België en de twintig jaar oudere Geniets niet zitten en verbood hen daarom om samen op rode lopers te verschijnen. Devos zou Geniets “een onbetrouwbare flierefluiter” genoemd hebben, maar zij ontkende dat. “Ik volg gewoon de regels die wij al jaren handhaven”, zei ze over de keuze om niet samen op de rode loper te lopen.

LEES OOK. Spanningen tussen Miss België Chayenne Van Aarle en organisatrice Darline Devos: “Ik volg gewoon de regels die al jaren bestaan”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER