Groepsfoto van de voorzangers bij een optreden in Den Otter.© Tomates Cravates

Culinaire cantus maakt na drie jaar afwezigheid doorstart in feesttent

Sint-Antonius -

Na zeven succesvolle edities van de culinaire cantus Zingen Zonder Zorgen heeft Tomates Cravates vzw uit Zoersel nu een vernieuwd concept in de pijplijn. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei gaat de achtste editie na drie jaar afwezigheid door in een mooi aangeklede feesttent achter café Pourtous op het plein achter de kerk van Sint-Antonius.

Kristin Matthyssen

Tomates Cravates wil mensen samenbrengen om te zingen, te eten en te drinken. De vzw doet dit samen met co-organisator D’Artagnan Catering. Vroeger was De Kapel de setting, nu gaat het zangfeest door op het Sint-Teunisplein in een tent.

Eerst is er een aperitief en hapje, gevolgd door een aantal samenzangsessies onder begeleiding van voorzangers, met liedjesteksten en nummers die in het collectief geheugen zitten. Die liedjesteksten kunnen op een groot scherm gevolgd worden.

Als de kelen gesmeerd zijn volgt een warm hoofdgerecht en dessert en daarna wordt nog verder gezongen. Deze keer staat de lekkerste karaoke waarin je gerust vals mag zingen in het thema van ‘50 tinten rood’. De deuren gaan open om 17u. Inchecken bij het onthaal kan tot uiterlijk 18.30u. Tickets voor deze culinaire karaoke (42 euro per persoon) kunnen besteld worden via www.tomatescravates.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners