Tuinkriebels in het Vrieselhof in Oelegem.© Provincie Antwerpen

Elfde editie Tuinkriebels focust op klimaatgezonde tuinen

Oelegem -

De ticketverkoop van de elfde editie van Tuinkriebels Vrieselhof in Oelegem is gestart. De jaarlijkse plantenmarkt gaat door op 6 en 7 mei en focust ditmaal op de klimaatgezonde tuin.

Kristin Matthyssen

Provinciaal Groendomein Vrieselhof in Oelegem vormt in het weekend van 6 en 7 mei weer het decor van Tuinkriebels. Tussen 10 en 18u kan je er terecht voor een mooi aanbod planten, bloemen en tuinoogsten. Je krijgt er levendige uitleg door gepassioneerde liefhebbers. De jaarlijkse plantenmarkt en tuinbeurs is intussen een referentie bij iedereen met een hart voor tuinieren.

Rond het kasteel, langs de vijver en onder de bomen vind je niet alleen planten, zaden, bloembollen, moestuinoogst, tuingereedschap en iets lekkers.

Dit jaar leer je meer over een ‘klimaatgezonde tuin’. Standhouders geven uitleg hoe je je tuin kan aanpassen aan het veranderende klimaat en hoe ook jij een deel van de oplossing kan zijn.

Een toegangsticket bedraagt 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang. Bestel je ticket via tickets.vrieselhof.be.

www.provincieantwerpen.be > Vrieselhof > Tuinkriebels

facebook.com/Vrieselhof

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners