Sarah Versteele wil met haar schilderijen een positieve boodschap brengen.© JAA

Sarah Versteele imponeert met haar imperfecte maar positieve kunst

Schilde/Mechelen -

Sarah Versteele - kunstenares uit Tremelo en gebeten door alles wat ons leven mooier en beter maakt, stelde zopas tentoon aan de Hagedoornlaan Schilde. “Ik wil positiveit verspreiden en mensen beroeren door krachtige kunstwerken te creëren omdat ik ervan overtuigd ben dat kunst ons gemoed kan doen omslaan. Mensen zijn ongelukkig, eerst corona, dan oorlog, nu financiële crisis enz… We kunnen wel iets opgewekt gebruiken”, verklaart Sarah haar drive.

Ooit was deze vrouw leerkracht plastische kunsten en gaf ze les in de Steinerschool in Antwerpen en in Ursulinen Mechelen. “Na het winnen van een kunstwedstrijd bij Knack in 1995 liepen de eerste schilderopdrachten binnen. En dat is blijven duren tot op heden. Ik besliste 10 jaar geleden om in bijberoep te beginnen en vijf jaar geleden gaf ik mijn ontslag in het onderwijs om professioneel kunstenares te worden”, aldus Sarah.

Sarah werkt graag met veel verschillende materialen, gelaagdheden en 3d. Tijdens de maand april exposeert ze haar werk in Mechelen, Galleria_hetoog bij Optiek Den Brillenman, Befferstraat 22 in Mechelen. “Hier schenk ik ook een kunstwerk voor een veiling. Deze veiling vindt plaats in oktober en heeft als doel brillen te kunnen kopen voor arme kinderen”, aldus Sarah. (jaa)

www.sarahversteele.be

© JAA

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners