Het bestuur staat letterlijk en figuurlijk achter de vier kunstenaars met van links naar rechts Rutger Elsen, Ludo De Loenen, Jan Van Damme en Adeline Van Reeth.© JW

Kunst helpt wafels verteren

Terhagen -

Seniorenvereniging S-Plus pakt opnieuw uit met een kunsttentoonstelling. Vier plaatselijke kunstenaars tonen volgend weekend hun werken in de feestzaal van het Volkshuis aan de Nieuwstraat 156 in Terhagen (Rumst). In de naastliggende zaal zorgt de organisatie er voor dat ook de innerlijke mens aan zijn trekken komt.

 

De kunsttentoonstelling van de Terhaagse seniorenvereniging S-Plus vond voor het laatst plaats in 2019. Nu de coronapandemie onder controle lijkt, herneemt deze vereniging opnieuw deze jaarlijkse traditie.

Voor de 26ste editie van hun tentoonstelling nodigden de organisatoren vier kunstenaars uit om hun werken aan het grote publiek te tonen. Adeline Van Reeth en Ludo De Loenen uit de eigen gemeente pakken uit met hun schilderijen met acryl- en olieverf. Hun werken zijn te zien naast die van Rutger Elsen uit Ruisbroek (airbrush) en Jan Van Damme uit Boom (keramiek).

De tentoonstelling is op zaterdag 25 maart en op zondag 26 maart, telkens van 13.30 tot 18.00 uur, vrij te bezichtigen. In de feestzaal naast de exporuimte serveert de organisatie lekkere wafels en croque-monsieurs en zorgt ze ook voor de nodige warme en koude dranken. De opbrengst gaat naar de werking van de organiserende vereniging.  (JW)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Antwerpen na corona: sociaal welzijn