Archiefbeeld Mol Jaarmarkt.© rr

Jaarmarkt verhindert doortocht Mol centrum op dinsdag

Mol -

De Jaarmarkt verhindert dinsdag 21 maart tussen 5 en 15u de doortocht door het centrum van Mol. Een tachtigtal marktkramers staat dan opgesteld op het extra uitgebreide marktparcours.

Je vindt de marktkramen tussen 8 en 13u in de Statiestraat, Kloosterstraat, Laar, Baron van Eetveldplein en Graaf de Broquevillestraat tot Edmond Van Hoofstraat. Jaarlijks lokt de Jaarmarkt heel wat bezoekers naar het centrum van Mol.

Tussen 5 en 15u gelden er in Mol centrum verschillende tijdelijke verkeersmaatregelen. Zo is er een parkeer- en doorgangsverbod in de Graaf de Broquevillestraat (vanaf Edmond Van Hoofstraat richting Centrum), Baron van Eetveldeplein, Laar, Voogdijstraat, Kloosterstraat (tussen Rozenberg en Statiestraat) en Statiestraat (van Laar tot voor het kruispunt met de Boomgaardstraat).

Verkeer komende van Turnhout naar Balen, Geel en Meerhout moet omrijden via Keirlandse Zillen, Nijverheidsstraat, Martelarenstraat, Nieuwstraat, Ginderbroek en Borgerhoutsendijk.

Verkeer komende van Ginderbuiten en Gompel rijdt om via Leenhofstraat, Statieplein, Hangarstraat, Nijverheidsstraat en Martelarenstraat. Voor de actuele dienstregeling en mogelijke omleidingen van De Lijn, kijk op www.delijn.be.

Er zijn gratis randparkings in de Hangarstraat (nabij station), Keirlandse Zillen (nabij station), Rivierstraat en Den Uyt. (mto)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners