Na het vernieuwen van de riooldeksels moet het beton uitharden.© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Beurtelings verkeer op Eindhoutseweg tot 3 april

Laakdal -

Aan de Eindhoutseweg worden in opdracht van Aquafin zes riooldeksels vernieuwd. Tot het einde van de werken op 3 april regelen verkeerslichten het beurtelings verkeer.

Een aannemer vernieuwt zes riooldeksels op de Eindhoutseweg. Die werken worden uitgevoerd ter hoogte van huisnummer 41 tot net voorbij 53. Daardoor zal het baanvak in de rijrichting van Veerle over een totale afstand van 350 meter in twee fasen volledig ingenomen worden. Tijdelijke verkeerslichten zullen er beurtelings verkeer regelen. Na het vernieuwen van de riooldeksels herstelt de aannemer het betonnen wegdek. Door de droogtijd van het beton is het noodzakelijk dat de signalisatie enkele dagen ter plaatse blijft. Op maandag 3 april, op het einde van de werkdag, zal alles afgerond zijn.  

Tijdens de werken blijven woningen en bedrijven bereikbaar, maar voorzichtigheid blijft geboden. Bij het verlaten van de oprit moet rekening gehouden worden met de rijrichting die op dat moment voorrang heeft. Fietsers zullen geen hinder ondervinden, maar de werken hebben wel een impact op de buslijnen 19 en 19b. De Lijn schrapt tijdelijk halte ‘Grote Laak’. (af)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners