Halve reünie van One Direction: Liam Payne verrast Louis Tomlinson op première

Het was een bewogen week voor Directioners, want twee van de vijf groepsleden ontmoetten elkaar weer op de première van de documentairefilm van Louis Tomlinson én spraken nadien vol lof over de ontmoeting op sociale media. “Ik had niet verwacht dat hij ging komen, ik ben dankbaar.”

Noa Van HoeydonckBron: Rolling Stone

Donderdagavond ging de documentaire, ‘All of Those Voices’, van voormalig One Direction-lid Louis Tomlinson in première in Londen. Daar vond een halve reünie van de bekende popgroep plaats, want Liam Payne was van de partij om zijn ex-groepslid te steunen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Louis zei dat hij de komst van Liam niet verwachtte. “Het is een eer om hem als vriend te hebben, het betekent veel.” Volgens de Amerikaanse nieuwssite Rolling Stone ziet Liam zijn komst als “een simpele daad van het teruggeven van de steun die Louis hem had gegeven”. “Alle jongens van de groep waren er altijd voor mij”, zei Liam op de première. “Ik had een donkere periode in mijn leven, ik zou hier niet zijn zonder de jongens.”

“Ik ben dankbaar dat ik je in mijn leven heb, maat”, schreef Liam na de première. Het is al acht jaar geleden dat de bandleden uit elkaar gingen om solo verder te gaan. De documentairefilm van Louis schetst zijn leven van vroeger tot nu, ook momenten van achter de schermen tijdens zijn tijd in One Direction komen aan bod. Liam herbeleefde die tijd ook tijdens de première, op Instagram legt hij zijn dankbaarheid en trots uit.

“Bedankt, Louis. En gefeliciteerd, je verdient al deze momenten, elke aanblik die je te zien krijgt, al het gejuich die je hoort en alle liefde die je van de wereld ontvangt. Je hebt harder gewerkt dan wie dan ook om hier te komen en nu krijgt de wereld dat van jouw kant te zien. Jongens, ga naar de film kijken, alsjeblieft. Hij verdient het en je zult veel over jezelf leren, dankzij deze zeer speciale man.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vanaf woensdag 22 maart is de documentairefilm ‘All of Those Voices’ van Louis Tomlinson beperkt te bekijken in Belgische bioscopen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER