Alban Grepi sleepte nog een punt uit de brand voor Wezel.© Mpics

Leider Wezel laat unieke kans liggen om verder uit te lopen: “We willen zeker kampioen spelen”

Mits winst tegen Nijlen had leider Wezel een kloofje kunnen slaan met eerste achtervolgers Geel en Houtvenne, die in een onderling duel gelijkspeelden. Maar Wezel bleef zelf steken op een puntendeling. De spelers van de thuisploeg liepen achteraf gefrustreerd rond na deze gemiste kans.

Vooral de scheidsrechter was de gebeten hond bij veel spelers en supporters van Wezel. Alban Grepi, die de twee goals scoorde, behield echter zijn kalmte. “Er waren wel meerdere betwistbare fases”, aldus Grepi. Zo was er onder andere de strafschop die tot de 0-2 leidde. Maar als de ref en de assistent een beslissing nemen, moet je je daarbij neerleggen. Laat ons eerlijk zijn, dit was zeker niet onze beste match. Vorige week speelden we het sterke Pelt van het kastje naar de muur en nu geraakten we niet voorbij Nijlen. We begonnen ook heel slecht. Na vier minuten stond het al 0-1 na een vermijdbaar doelpunt. Een ploeg als Nijlen trekt zich bij een voorsprong terug en mikt op de counter. Zo’n counter lag aan de basis van die penalty. Het liep dus de verkeerde kant op.”

Maar Grepi en co. rechtten de rug en kwamen terug langszij, met een doelpunt voor en na de rust. “Natuurlijk ben ik blij dat mijn twee goals nog een punt opleverden. En er zat zeker nog meer in. Na de 2-2 hebben we Nijlen zwaar onder druk gezet. Verschillende mooie kansen werden gemist. Tot overmaat van ramp schoot Hakkens in de slotminuut op de paal. Dan besef je dat het een match van net-niet wordt. Jammer dat we geen kloof konden slaan, maar we blijven wel gewoon op kop.”

De 33-jarige Mollenaar moest na een botsing al in de eerste helft met een hoofdverband verder: “Het is een open wonde, maar ik wilde mij niet laten vervangen. Nu zal ik toch maar naar het ziekenhuis gaan voor wat hechtingswerk”, knikte hij.(make)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen