Tijdens de spirituele beurs vind je naast tal van standhouders ook workshops en demonstraties.© RR

Spirituele beurs strijkt neer in De Waai

Geel -

Mensen die met hun problemen niet via de reguliere kanalen geholpen werden, kunnen zondag 26 maart hun geluk beproeven op de spirituele expo van Bloom die in de Geelse zaal De Waai landt.

Met de Spirituele Expo’s organiseert uitgeverij Bloom een reeks beurzen over parapsychologie en spiritualiteit. “Het domein van bewustzijnsverruiming evolueert snel in een wereld waar verwarring troef is.”, zegt initiatiefneemster Eva Vanooteghem. “De tijd waarin kwakzalvers de spirituele wereld overheersten, behoort gelukkig tot het verleden. Op de publieksbeurzen van Bloom is er enkel plaats voor experts met echte kennis van zaken, die met eerlijkheid en nauwkeurigheid de bezoekers benaderen. Mensen zoeken richting, antwoorden en willen het leven doorgronden, zeker in tijden wanneer alles steeds onzekerder wordt.”

Wat niet wil zeggen dat cynici en sceptici nu plots niets meer aan te merken hebben. De demonstraties, voordrachten en workshops gaan over holistisch genezen, kaartleggen, astrologie of handlezen. De sprekers vertellen over hun boeken rond mindfulness, mediums brengen boodschappen van overledenen en een fotograaf kiekt je persoonlijke aura. Daarnaast zijn er tientallen standhouders die lifestyleartikelen en attributen in deze sfeer aanbieden.

De Spirituele Expo vindt zondag 26 maart van 10u tot 17u plaats in zaal De Waai op de Werft 28 in Geel. Toegangstickets kosten 10 euro. (ho)

www.bloom.be/spirituele-beurzen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners