© ISOPIX

‘Home Alone’-acteur Macaulay Culkin wist tweede kind maandenlang geheim te houden

Macaulay Culkin (42), het kleine blonde kereltje dat begin jaren 90 wereldberoemd werd op het witte doek met de Home Alone-films, werd eind vorig jaar terug vader. Maar hij kon de geboorte van het kind goed geheimhouden.

Tom Vets

Culkin vormt sinds 2017 een koppel met zijn inmiddels verloofde Brenda Song (34). Het was zelfs niet bekend dat de vrouw terug in verwachting was. Het koppel koos er al lang geleden voor om bijzonder weinig details over hun privéleven te delen met de buitenwereld. Toch konden enkele journalisten ontdekken dat het koppel in de herfst van vorig jaar een zoon verwelkomde met de naam Carson. Hij is het jongere broertje van Dakota, een meisje dat twee jaar geleden werd geboren.

Culkin raakte na het succes in de bioscoop jarenlang depressief en verslaafd aan drank en drugs. Macaulay, die dankzij zijn filmrollen multimiljonair werd, zou in zijn zwarte periode maandelijks zo’n 3.100 euro uit aan drugs hebben uitgegeven. Maar een aantal jaren geleden kon hij zich met succes uit de goot trekken. Ook zijn aanstaande vrouw weet hem op het rechte pad te houden. Song is een actrice waarmee hij samenspeelde in de film Changeland.

Culkin en zijn verloofde, Brenda Song.© ISOPIX

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER