‘Eigenlijk’ niet zo goed gedaan: ‘Het Verboden Woord’ kost QMusic 71.000 euro

De dj’s van QMusic hebben er een moeilijke week opzitten. Vijf dagen lang mochten ze het woord ‘eigenlijk’ niet uitspreken, en dat lukte eigenlijk niet zo goed. Vrijdag om 19.00 uur stond de teller op 71 fouten, wat betekent dat de zender 71.000 euro moest weggeven.

edb

Dj Vincent Vangeel slaagde er bijna in als enige het verboden woord niet uit te spreken. Tot Vincent Fierens hem vlak voor 19.00 uur opbelde om hem te feliciteren met die prestatie. “Wat is mijn prijs eigenlijk?”, liet de onfortuinlijke dj last-minute nog ontsnappen. Zo kwam de teller op 71 keer ‘eigenlijk’, en dus 71.000 euro voor de QMusic-luisteraars. Al wie na een ‘eigenlijk’ aan de lijn kwam en zei dat het woord gevallen was, won 1.000 euro shoptegoed.

Matthias Vandenbulcke voert de lijst aan met 14 ‘eigenlijks’, gevolgd door Dorothée Dauwe met 11 fouten. Dauwe liet de eerste ‘eigenlijk’ al een dikke 10 minuten na de start van de actie vallen. De toon werd meteen gezet, want het ‘verboden woord’ viel nog 8 keer tijdens die bewuste ochtendshow. In totaal werden ochtendstemmen Maarten en Dorothee 19 keer betrapt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners