Eerste ‘one woman show’ van Karen Damen al uitverkocht, nieuwe datum toegevoegd

Wie bij Karen Damens ‘one woman show’ op 13 december wilde zijn, heeft pech. Alle tickets voor de voorstelling in de Arenberg gingen op enkele uren de deur uit. Maar er is ook goed nieuws: Damen staat enkele maanden later opnieuw op het podium in Antwerpen.

edb

Vrijdagvoormiddag om 10.00 uur ging de ticketverkoop voor de show van Damen van start. Zeven uur later mocht Vincent Fierens live op QMusic aan Karen vertellen dat alle tickets de deur uit waren. “Amai, dat had ik echt niet verwacht”, was haar eerlijke reactie. Karen kreeg ineens ook te horen dat ze een tweede keer in de Arenberg zal staan, op 14 februari 2024.

LEES OOK. Karen Damen terug de planken op met eigen ‘one woman show’

Damen sprak op QMusic de hoop uit dat iedereen die naar haar show komt kijken met buikpijn naar huis gaat. “Van het lachen, natuurlijk.” Het wordt dus een komische show, maar er zal uiteraard ook muziek zijn. Nederlandse muziek vooral. Nochtans zwoer het ex-K3’tje ooit dat ze nooit meer in haar moedertaal zou zingen. “Waarom nu dan wel? Omdat ik nu een strenge manager heb”, lacht ze. “Af en toe steek ik er wel een Engels liedje tussen, hoor.” Enkele dagen geleden kondigde Karen aan dat William Vaesen, de oprichter van K3, haar nieuwe manager werd.

LEES OOK. Karen Damen stelt nieuwe manager voor: “Wij gaan terug samenwerken”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER