Themabeeld© BELGAIMAGE

Na onderbreking van 18 jaar: Genieten van muziek tijdens de Pottentocht

Olen -

De vzw Keizer Karel die in Olen het culturele leven aanstuurt, blaast de Pottentocht in Olen-centrum nieuw leven in. Volgens insiders ligt de vorige editie van deze muzikale kroegentocht alweer zo’n 18 jaar achter ons. “Veel succes aan de nieuwe organisatoren”, klinkt het.

Wie een kaartje koopt kan op zondag 30 april, de vooravond van 1 mei dus, op zeven plaatsen in Olen-centrum gaan genieten van live gespeelde muziek. De stijlen zijn gevarieerd. Zo kan je in De Venhoeve gaan luisteren naar de smartlappen, pop en swing van Jukebox Vibes. John Mary Go Round brengt blues naar ’t Oor en Ron Elly Band brengt rock uit de jaren vijftig en zestig naar De 3 Potten.

De Johnny Cash tribute band Radio Tennessee staat in de zaal van De Pelikaan. In De Pelikaan zelf treedt de acoustic hotbox WEZZ op. In Oud Oolen weerklinkt de rockabilly rootsrock van Revenuer Men. Wie fan is van akoestische rock kan naar De Pot van Keizer Karel voor de set van Bed and Breakfast. De eerste noten worden gespeeld rond 19u. Kaarten in de deelnemende cafés. In voorverkoop betaal je slechts 5 euro, de avond zelf wordt dat 10 euro. (mph)

pottentocht@keizerkarelolen.be

  

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners