© The Fashion Store

The Fashion Store heropent vrijdag vroegere winkel van Modecenter Rommens op Rodendijk

Zoersel, Kalmthout -

The Fashion Store breidt haar aanwezigheid in het Antwerpse uit met de opening van twee nieuwe winkels van elk 1.200 m2 in Kalmthout en Zoersel. De locaties waren voorheen bekend als Modecenter Rommens. Het gekende winkelteam staat klaar om nieuwe en bestaande klanten met open armen te ontvangen.

De winkel in Zoersel opent haar deuren op vrijdag 17 maart, de winkel in Kalmthout volgt op vrijdag 24 maart. De eerste vrijdag is er meteen extra lang shopplezier met een nocturne in beide winkels tot 20u. Om de opening te vieren geeft The Fashion Store tijdens het openingsweekend 10% korting op de hele collectie. Daarnaast kunnen klanten genieten van een gratis drankje en zijn er leuke prijsjes te winnen.

The Fashion Store biedt haar klanten een breed scala aan hoogwaardige klassevolle dames- en herenmerken aan. Met een assortiment van liefst 80 verschillende modemerken, zal je in de winkels gekende namen terugvinden zoals Atmosfashion, Terre Bleue, Antwrp, Vero Moda, PME, Mango, Selected, Para Mi, Jack&Jones, Roy Robson, Fynch Hatton, Guess,… en nog veel meer.

© The Fashion Store

“We zijn blij om onze aanwezigheid in Vlaanderen uit te breiden met de opening van deze twee nieuwe winkels,” aldus Mayke Nooteboom, general manager van The Fashion Store. “We hebben hard gewerkt om een winkelervaring te creëren die zowel stijlvol als gastvrij is. We zijn er ook van overtuigd dat de vroegere Rommensklanten ook bij ons hun ding gaan vinden.”

In een The Fashion Store winkel kan je gratis een personal styling afspraak maken. Tijdens een afspraak van anderhalf uur lang wordt de klant geholpen met het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. De opgeleide styliste zoekt samen met de klant op maat naar een nieuwe favoriete outfit.

Met deze twee nieuwe locaties zijn er in totaal 19 winkels verspreid over Vlaanderen.

Openingsuren voor beide winkels: dinsdag tot zondag van 10u tot 18u

© The Fashion Store

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners