Werk van Colette Ponsard.© rr

Colette Ponsard en Combo Royal in Cultuurstation Tracé

Ekeren -

De Brasschaatse kunstenares Colette Ponsard stelt tentoon in Cultuurstation Tracé, Verlwijcklaan 252. Zelfs als kind was zij al creatief bezig met tekenen, boetseren, kleren ontwerpen en schilderen.

Colette Ponsard hanteert geen vaste stijl, maar laat uit haar hart vloeien wat op het moment komt,© rr

Colette Ponsard vindt haar inspiratie tijdens reizen naar sacrale plaatsen en tijdens meditaties. In haar werken hanteert ze geen vaste stijl maar laat uit haar hart vloeien wat op het moment komt, intuïtief en gedreven door het mystieke, de verborgen symboliek en vooral alle facetten van de Godin en het vrouwelijke. Wanneer ze schildert, heeft Colette het gevoel dat ze gestuurd wordt, haar penseel als vanzelf op het doek danst met kleuren en vormen. Soms zijn haar werken aards, soms hemels. Wat voor haar begon als hobby, heeft nu een diepere helende werking zowel voor haarzelf als voor anderen.

Colette Ponsard in Tracé, zaterdag 18 en 25 en zondag 19 en 26 maart van 14 tot 18u en woensdag 22 en 29 maart van 19.30 tot 22u.

Zaterdag 18 maart om 20u speelt de 5-koppige Antwerpse band Combo Royal in Tracé. De band brengt een eigenzinnige mix van blues, jazz en roots. Maar alles met eigen Nederlandstalige teksten. Eind 2019 nam de band een eerste CD op die door de Corona-perikelen nog niet overal kon worden voorgesteld. Maar uitstel is geen afstel en dus komt Combo Royal met ‘Dichter bij mij’ naar Tracé. (mawo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners