Nicholas met een misleidende kaartentruc.© Nicholas

Goochelaar Nicholas misleidt publiek met zijn nieuwe show in zaal Lux

Kapellen -

Goochelaar Nicholas staat op zaterdag 29 april op de planken van zaal Lux met zijn nieuwe show ‘In alle eerlijkheid’.

Nicholas is één van Vlaanderens grootmeesters van de goochelwereld. Hij drie seizoenen te zien in zijn eigen tv-programma ‘Nicholas’ en hij presenteerde ‘De Kroongetuigen’. Nicholas was eerder te gast in de ‘Cooke & Verhulst show’ en verscheen in de finale van Belgium Got Talent als special guest.  

Het begon allemaal toen Nicholas 12 jaar was. Van kleins af aan was hij gefascineerd en gepassioneerd door street magic. Hij oefende dag en nacht om zijn goocheltechnieken te verbeteren en zijn eigen stijl te creëren. Met zijn verrassende trucs wou hij het stereotiep van de goochelaar met de hoge hoed doorbreken. Zo begonnen de goochelkaarten zich op te stapelen waardoor hij nu meer dan duizend pakjes kaarten bij hem thuis heeft liggen.

Zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’ was een schot in de roos. De show liep twee seizoenen in de Vlaamse theaterzalen, was 75 keer zo goed als uitverkocht en hield halt in de grootste zalen van het land.

Momenteel toert hij succesvol door gans het land met een volledig nieuwe theatervoorstelling voor jong en oud, ‘In alle eerlijkheid’. Daarin gaat het over de essentie van goochelen en dat is misleiding. , en dat is in de eerste minuut al duidelijk te merken. Nog voor Nicholas het podium opkomt krijgt het publiek al zijn stem te horen. Hij mocht als kind niet liegen, zegt hij. Dat is hij in deze show ook niet van plan, hoewel hij dat niet kan beloven. Het is aan het publiek om uit te maken wat echt is en wat gelogen. Nicholas toont verbazingwekkende acts, waarvoor je enerzijds geen verklaring voor nodig hebt. Anderzijds ben je ervan overtuigd dat er helemaal geen verklaring voor kan bestaan.

(evdw)

Info: www.nicholasarnst.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners