© EPA-EFE

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben eindelijk eigen stekje gevonden, maar zijn daardoor wel 64 miljoen dollar armer

Als gemakkelijke klanten staan ze niet bekend. Te klein, te groot, te ver afgelegen… Altijd was er wel iets. Met een team van makelaars zou Jennifer Lopez zich de laatste maanden hebben laten rijden langs ontelbare woonpaleizen in de wijde omgeving van Los Angeles om eindelijk een eigen stekje te vinden met echtgenoot Ben Affleck. En eindelijk met succes.

Bron: De Telegraaf

Verhuizen: je zou haast gaan denken dat Jennifer Lopez (53) en Ben Affleck (50) het graag doen. Ook in hun laatste woning vonden ze hun draai niet. Ruim 40 miljoen betaalde het Hollywood-koppel voor hun woonpaleis in Pacific Palisades, en zelfs 61 miljoen voor hun onderkomen in Beverly Hills. Maar er aarden lukte andermaal niet.

Makelaars die van ‘J.Lo’ de opdracht kregen discreet uit te kijken naar een stulpje, werden er volgens Amerikaanse media knettergek van. Niet alleen waren de eisen van de twee torenhoog, het moest ook gaan om een instapklare woning. Want nog werken uitvoeren zou vooral J.Lo niet zien zitten.

Na maanden te zijn rondgereden in LA lijkt het nu toch bingo voor de twee. De laatste villa die Ben en Jen bezochten, opnieuw in de schitterende wijk Pacific Palisades, voldoet met zes slaapkamers, tien badkamers en een gastenhuis nagenoeg aan al hun eisen. Het huis heeft onder meer een olympisch zwembad, een prachtige gym, meerdere jacuzzi’s, een garage met plaats voor zes auto’s, een buitenkeuken en een fantastisch uitzicht. Vraagprijs: 64 miljoen dollar (ruim 60 miljoen euro).

© The MLS

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER