© BELGA

Bryan Reynolds (Westerlo) is opnieuw Amerikaans international

Bryan Reynolds is opnieuw Amerikaans international. De flankverdediger van Westerlo is opgeroepen voor de Nations League-wedstrijden tegen Grenada en El Salvador.

sks

Voor Reynolds is het de eerste selectie sinds 19 december 2021. De 21-jarige Amerikaan kwam in een oefenwedstrijd tegen Bosnië toen 28 minuten in actie, maar verdween daarna uit beeld en miste zo het WK van vorig jaar in Qatar.

De voorbije maanden speelde Reynolds zich met zijn prestaties in Westerlo opnieuw in de kijker. “De concurrentie op mijn positie is groot, maar ik denk dat ik wel het potentieel heb om iets toe te voegen. Mijn prestaties van de laatste maanden hebben mij alvast heel veel vertrouwen gegeven”, zei Reynolds daarover begin deze maand nog in jouw krant.

LEES OOK. Bryan Reynolds timmert in het Kuipje aan zijn American Dream: “In Kortrijk moest ik overleven, bij Westerlo kan ik mij uitleven”

Reynolds werkt straks met het USMNT twee wedstrijden in de Nations League af. Op 24 maart spelen Reynolds en co naar Grenada, drie dagen nemen de Amerikanen het in Orlando tegen El Salvador op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KVC Westerlo

MEER OVER VOETBAL