Eline uit ‘De Mol’ en haar partner verwachten tweede kindje, na verlies van anderhalve maand oude zoontje

Eline Michiels, bekend van haar deelname als mol in het gelijknamige tv-programma in jaargang 2017, is zwanger. Altijd een emotioneel gebeuren, maar zeker voor Eline en haar partner die nog geen jaar geleden hun eerste kindje verloren, anderhalve maand na de geboorte.

joro

Eline Michiels maakt het nieuws wereldkundig met een pakkend filmpje op Instagram. In een korte montage zien we hoe Eline haar vriend Steve, overmand door emoties, het nieuws van de zwangerschap bekend maakt en hoe ze vervolgens alles in gereedheid brengen voor de komst van hun nieuwe spruit.

“Eugène wordt grote broer”, kondigt Eline aan in het bijgevoegde tekstje en uit het filmpje blijkt ook dat het overleden zoontje een centrale rol blijft spelen in het leven van Eline en haar gezin. “Niets is wat het had moeten zijn, maar jij bent alles wat we konden wensen.” Schoon.

Eugène overleed in april 2022. “Wij zijn deze nacht ons meest dierbare bezit verloren”, schreef Eline toen op Instagram. “We zijn leeg, immens verdrietig en vrezen dat het hele gebeuren nog moet binnensijpelen. Het besef is onwerkelijk en de pijn is onmenselijk. Eugène stierf zachtjes in onze armen na een kansloos gevecht.”

LEES OOK. Eline uit ‘De mol’ verliest zoontje anderhalve maand na geboorte: “Ons dierbaarste bezit verloren”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER