Is Leonardo DiCaprio samen met Vlaams topmodel Rose Bertram?

Heeft Leonardo DiCaprio meer dan 25 jaar na de release van ‘Titanic’ eindelijk zijn Rose gevonden? Sinds zijn relatie met Camila Morrone (25) vorig jaar ten einde liep, wordt de 48-jarige Amerikaanse acteur gelinkt aan tal van jonge modellen. Een van hen: Rose Bertram (28) uit Kortrijk.

mtm

LEES OOK. Leeftijd is maar een getal, maar niet voor de vriendinnen van Leonardo DiCaprio (+)

Met Camila Morrone leek hij zich eindelijk te settelen. Na jaren waarin zijn – het moet gezegd: nogal talrijke – liefdesperikelen breed werden uitgesmeerd in “de boekskes”, leek Leonardo DiCaprio eindelijk de ware te hebben gevonden. “De vrouw van mijn leven”, zo zei hij zelf over het Argentijns-Amerikaanse model. Maar het mocht niet zijn: na een relatie van bijna vijf jaar kwam het eind augustus vorig jaar toch tot een breuk tussen de twee.

En sindsdien is het weer ‘business as usual’. Week in week uit wordt DiCaprio aan andere, meestal veel jongere vrouwen gelinkt. Even een onvolledige opsomming: volgens de gespecialiseerde pers zou de 48-jarige acteur relaties hebben gehad met model Eden Polani (19), met topmodel Gigi Hadid (27), met actrice Victoria Lamas (25), met model Maria Beregova (22)… En dat is dan alleen nog maar van na de breuk met Morrone. Ervoor was hij onder meer samen met nog tal van andere topmodellen als Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton, Nina Agdal, Blake Lively en noem maar op. Opvallend: veel van de relaties liepen stuk zodra zijn vriendinnen 25 werden.

LEES OOK. Vier maanden na breuk heeft Leonardo DiCaprio (48) alweer de liefde gevonden (en ze is opnieuw veel jonger)

Ook deze week duiken er twee potentieel nieuwe ‘love interests’ op. Een van hen is de Britse ‘Love island’-presentatrice Maya Jama (28), de andere is Rose Bertram, het 28-jarige topmodel uit Kortrijk. De twee zouden meermaals samen gespot zijn tijdens de modeweek in Parijs en zouden het daar “best naar hun zin hebben gehad”. Een dag na de Oscar-uitreiking – waarop DiCaprio aanwezig was – werd Bertram ook gespot in Los Angeles. Alleen weliswaar.

LEES OOK. Het Belgische topmodel dat na een “donkere, rauwe jeugd” het hart van stervoetballers sneller doet slaan (+)

Ook Bertram, de eerste Belgische die in de bikinispecial van Sports illustrated verscheen, weet wat het is om met een bekend gezicht te daten. Na een relatie met de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel – met wie ze twee kindjes heeft – werd ze vorig jaar in oktober onder meer nog gelinkt aan de Franse stervoetballer Kylian Mbappé. Hun relatie werd echter nooit officieel bevestigd. “Rose heeft het leuk in Parijs en geniet van haar single life”, zo verklaarde haar management destijds.

Ook nu is het nog allesbehalve zeker, maar er bestaat dus een heel kleine kans dat DiCaprio ruim 25 jaar na de release van Titanic dan toch zijn ‘Rose’ heeft gevonden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER