Bekerkoorts stijgt: KV Mechelen en Antwerp maken ticketinfo over bekerfinale bekend

KV Mechelen en Antwerp hebben de regeling rond de ticketverkoop voor de finale van de Croky Cup bekendgemaakt. Beide clubs krijgen elk zowat 19.500 tickets om te verkopen. Wij sommen alle nuttige informatie hier even voor jou op.

tsfn

ROYAL ANTWERP FC:

De fans van rood-wit kunnen vanaf donderdag 23 maart een ticket kopen voor een plek in tribune 4. Er gelden twee voorrangsperiodes vooraleer de losse verkoop van start gaat:

Van donderdag 23 maart tot en met maandag 27 maart: aangesloten leden van de Federatie van Antwerp Supporters Clubs (FASC) kunnen via hun supportersvereniging één ticket per persoon kopen.

Van woensdag 29 maart tot en met maandag 10 april: abonnees hebben via hun ONE-account toegang tot de voorverkoop. “Belangrijk: als abonnee kan je één ticket kopen”, benadrukt Antwerp op haar website.

Op donderdag 13 april: de losse verkoop gaat van start, ook via het ONE-account.

De prijs van een ticket is 35 euro. Parking C staat ter beschikking van onze fans. Een parkeerplaats voor een bus bedraagt 40 euro, voor een personenauto betaal je 10 euro.

KV MECHELEN:

Geel-rood voorziet tot 17.500 tickets voor abonnees en medewerkers. Ook niet-abonnees die zich al engageren door de aankoop van een voucher voor volgend seizoen krijgen voorrang. Zo’n voucher kost 50 euro en kan achteraf gebruikt worden voor de aankoop van een abonnement voor het seizoen 2023-2024 of voor tickets voor basiswedstrijden van het seizoen 2023-2024.

Ook Malinwa werkt met twee voorrangsperiodes voor abonnees (in groep en losse abonnees) vooraleer de losse verkoop van start gaat:

Van 15 maart tot en met vrijdag 31 maart: abonnee- en voucherhouders kunnen een groepsaanvraag voor tickets indienen. Ook supportersclubs kunnen hun groepslijsten doorgeven. Supportersclubs krijgen nog eens 2.000 extra tickets om te verdelen aan niet-abonnees. De verdeelsleutel hiervan wordt bepaald door het Malinwa Supportersorgaan op basis van de verplaatsingen van dit seizoen en het ledenaantal per club.

Van 4 april tot en met 10 april: abonnee- en voucherhouders die niet willen meerijden met een supportersclub kunnen een ticket kopen.

Op dinsdag 11 april: de losse verkoop gaat van start.

Tickets op de hoofdtribune (tribune 1) kosten 70 euro. Een plekje achter de goal (tribune 2) kost 35 euro.

MEER OVER KV Mechelen