Davidsfonds Hulshout palmt de Sint-Matthëuskerk binnenkort in met een passieconcert van het koor Melpomene.© Google Street View

Davidsfonds organiseert passieconcert met koor Melpomene in kerk van Hulshout

Hulshout -

Het Davidsfonds van Hulshout organiseert op zondag 26 maart een passieconcert in de Sint-Matthëuskerk. Ze laten daarvoor het Antwerpse renaissancekoor Melpomene aanrukken. De opbrengst gaat naar het Onderweghuis in de pastorie van Hulshout.

Kristof Van Rompaey

Het passieconcert De kwetsbare mens staat onder leiding van dirigent en bezieler Jan Melaerts van Melpomene. “Al meer dan dertig jaar zingt het koor werk uit de renaissance en de vroeg-barok”, meldt de lokale Davidsfonds-afdeling. “In Hulshout vertolkt het koor werk van onder meer Orlandus Lassus en Tomás Luis de Victoria. Door de ruime bezetting van achtentwintig zangers staat ook acht- tot twaalfstemmig koorwerk op het repertoire.”

Het concert begint om 15u. Een ticket kost 15 euro. Davidsfonds-leden betalen 12 euro. Met een vrijetijdspas krijg je 50% korting. Tickets bestellen kan telefonisch of per mail via Davidsfonds Hulshout of het Onderweghuis.

Davidsfonds: 0498/51.72.26, wagemans.lea@gmail.com, Onderweghuis: 0472/66.81.98, wouter.deruwe@proximus.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners