André Hazes bevestigt niet dat hij en Monique weer een koppel zijn: “Dat wordt er heel erg van gemaakt...”

Het leven is nooit simpel als je André Hazes heet. Zondag verklaarde de Nederlander op Instagram nog zijn onvoorwaardelijke liefde aan Monique, inclusief kusfoto. Woensdag zegt de zanger dat die foto niet betekent dat ze opnieuw een koppel zijn. “We hebben een vorm gevonden die voor ons werkt”, klinkt het.

edb

Aan, uit, andere vrouw, weer aan, weer uit en ga zo maar even door. De liefdeshistorie van André Hazes en Monique Westenberg knippert er al jaren op los. Nu voegt de zanger een nieuwe stand toe: het is zeker niet uit, maar ook niet echt aan. Dat laat hij weten op de Nederlandse radio.

LEES OOK. André Hazes en Monique voor vierde keer opnieuw samen, maar kan zo’n knipperlichtrelatie wel werken?

Wanneer hem gevraagd wordt of hij en Monique een koppel zijn, antwoordt hij: “Ja kijk, dat wordt er heel erg van gemaakt...” Hazes beseft dat het raar kan klinken, maar volgens hem hebben hij en Monique “een vorm gevonden die heel goed werkt” voor hen. “Ik heb mijn huisje in Wilnis, zij woont in Rotterdam en de manier waarop we het doen werkt gewoon heel goed.” Een van de presentatoren werpt de term ‘friends with benefits’ op, waarop de zanger bevestigt dat die ‘benefits’ er zeker bij horen. “De maandagen dat ik hier slaap...”, lacht André.

LEES OOK. André Hazes is anderhalf jaar clean en nuchter: “Nooit gedacht dat ik dit zou halen”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER