© daniel dedave

Tanja Dexters op affiche van Kamping Kitsch Club: “Ze zal entertainen in haar eigen onnavolgbare stijl”

Kamping Kitsch Club, het festival van de marginaliteit in Kortrijk, heeft zijn eerste acts aangekondigd. Vreemde eend op de affiche, tussen artiesten als Mark with a K en Snollebollekes, is Tanja Dexters. De ex-Miss België wordt de host van het hoofdpodium en zal de acts “in haar eigen onnavolgbare stijl” aan elkaar praten.

edb

Wie hoopte de OnlyFans-trucjes van Dexters te aanschouwen in Kortrijk, komt waarschijnlijk bedrogen. Als is niets te gek op Kamping Kitsch Club. Het zou niet de eerste keer zijn dat er seksuele activiteiten getoond worden op het podium. De organisatie kondigt Dexters op de affiche ook aan als OnlyFans-model. Maakt ze het dan toch kinky op Kamping Kitsch?

Voor zover de organisatie al kwijt wil, houdt Dexters’ job in om als presentatrice de acts aan te kondigen, samen met MC Drummer. “Ze wordt onze host op de Mijn Stage, het grootste podium van het festival”, klinkt het in TV Familie. “Tanja zal sowieso het geheel in haar eigen onnavolgbare stijl entertainen.” In 2018 stond ze al eens als presentatrice op het podium van Kamping Kitsch.

Naast Tanja Dexters werden Snollebollekes, Marc Coucke, Mark with a K en Virtual Zone aangekondigd als acts. Kamping Kitsch Club gaat door op 19 augustus in Kortrijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER