© ATV, BFM

Ongevallen op Antwerpse Ring en op E313 in Massenhoven zorgen voor moeizame ochtendspits

De ochtendspits in Antwerpen verloopt woensdag erg moeilijk. Op de Antwerpse Ring in Borgerhout waren richting Nederland een tijdlang twee rijstroken versperd. Op de E313 in Massenhoven richting Antwerpen belandde dan weer een bestelwagen op de zij.

dvd, jtp

Het ongeval gebeurde rond 6.30u. Twee vrachtwagens, een bestelwagen en een wagen kwamen ter hoogte van Borgerhout met elkaar in botsing. De bestuurder van de auto zat gekneld en moest door Brandweer Zone Antwerpen bevrijd worden. De bestuurder werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

© BFM

Door het ongeval waren twee rijstroken versperd. Het ongeval was om 8u afgehandeld, maar door de stevige file was de Liefkenshoektunnel richting Nederland tot iets voor 9u tolvrij. Ook richting Gent is het erg druk: daar is het aanschuiven vanaf Massenhoven op de E313/E34. In de staart van de file gebeurde daar bovendien een tweede ongeval.

Om een nog onduidelijke reden week de bestuurder van een bestelwagen plots uit van zijn rijvak, knalde tegen de middenberm en belandde uiteindelijk op de zij op de pechstrook. Nog twee andere wagens raakten beschadigd bij het ongeval. De bestuurder kon zichzelf bevrijden, maar raakte lichtgewond. Door de afhandeling van het ongeval was de rechterrijstrook versperd, wat voor een file zorgde tot Herentals-West.

© ATV, BFM

© BFM

© BFM

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Eerder was ook al een ongeval gebeurd op het knooppunt Antwerpen-Noord op de aansluiting van de Ring vanuit Gent naar de A12 richting Bergen-op-Zoom. Dat is intussen afgehandeld.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen