Kamal Kharmach stond zelf in het VRT-programma Andermans Zaken ondernemers bij.© © VRT

Unizo Voorkempen wil ondernemers uit streek verbinden en ondersteunen

Zandhoven, Schilde, Ranst, Malle, Zoersel -

Ondernemersorganisatie Unizo heeft nu ook een eigen lokale afdeling Unizo Voorkempen voor ondernemers uit Zandhoven, Zoersel, Malle, Schilde en Ranst. Het is de bedoeling ondernemers te verbinden en te ondersteunen met de kennis en expertise van Unizo.

Op 27 april houdt Unizo Voorkempen zijn opstart-event in evenementenhal De Populier in Zandhoven. De avond start met business-dates voor ondernemers tussen 19 en 20u, de voorstelling Economedy van Kamal Kharmach tussen 20.30u en 21.30u en om 21.30u nog een netwerkmoment met live-muziek. De avond wordt rond 23u afgerond.

Unizo Voorkempen wil de lokale ondernemers beter verbinden, inlichten over de meerwaarde van Unizo voor hun zaak, actuele topics aanbrengen en belangenbehartiging verzorgen in de gemeente maar ook nationaal.

“Weinig mensen weten wat Unizo voor hen kan betekenen”, zegt voorzitter Annelies Van Orshoven. “Voor ondernemers kan het echt een hele hulp zijn om hen op weg te helpen. Tegen betaling van het lidmaatschap, kan je beroep doen op alle expertise en experten bij Unizo, zodat het lidmaatschap snel terugverdiend is. Zo kan je bijvoorbeeld een fiscaal analist inhuren tegen een klein prijsje. De grote meerwaarde zit in die begeleiding en service. Het is een waardevolle hulplijn.”

De grappige voorstelling Economedy op 27 april van Kamal Kharmach in Zandhoven is het startevent van de lokale afdeling. Er zitten al drie andere events in de pijplijn voor dit jaar. Inschrijven voor Economedy (35 euro leden, 45 euro niet-leden) via www.unizo.be.

© unizo

 kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners