Oski, de zoon van Tine Embrechts en Ian Thomas komen naar Boom.© JVDP/JHS

Ian Thomas en Oski komen met JEZ!-boot naar Boom

Boom -

Er zijn meer details bekend over de JEZ!-boot die op donderdag 30 maart aanmeert aan de Kaai in Boom. JEZ! is het nieuwe jongerencollectief dat, als opvolger van Rode Neuzen Dag, geld inzamelt voor zo’n 200 organisaties die zich inzetten voor jongeren. Onder meer Ian Thomas en Oski komen met de boot naar Boom.

De allereerste editie van JEZ! wordt de laatste week van maart met veel toeters en bellen afgesloten met een feestweek. Met een varende radiostudio doet het jongerencollectief van 27 tot en met 31 maart elke dag een andere plaats aan, met ook Antwerpen, Brugge, Deinze en Aalst. Op donderdag 30 maart is het de beurt aan Boom om de JEZ!-boot te verwelkomen.

Op de Heldenplaats wordt een feestje gebouwd waarvoor onder meer Oski, Berre, Ian Thomas, Yones en Jinho 9 worden aangekondigd. Het startschot wordt gegeven door de winnaar van de JEZ! dj-battle bij Qmusic, een jong, opkomend lokaal dj-talent.

Om de jongerenorganisaties te steunen, zijn er de JEZ!-goodies en -lotjes te koop. Er wordt ook gezorgd voor drank- en eetstanden. Iedereen is op donderdag 30 maart welkom vanaf 15u. De optredens starten vanaf 16u en het einde is gepland om 22u. De toegang is gratis.

Alle info vind je op www.jezofficial.be.

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners