© rr

Rechtbank spreekt zeven faillissementen uit: twee frituren leggen de boeken neer

Mol, Balen, Westerlo, Wechelderzande, Rijkevorsel, Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft twee frituren failliet verklaard: in Wechelderzande en in Turnhout. Dat gebeurde nadat de boeken waren neergelegd.

In Turnhout gaat het om frituur ’t Stekske in het centrum van Turnhout, uitgebaat door Sabrine Mistah. De curator is Ronny Ceusters. In Wechelderzande (Lille) is de bv Gomco failliet. De zetel van de onderneming was gevestigd in de Gebroeders De Winterstraat. De curatoren zijn Ria Piedfort en Petra Willems.

In Mol valt het doek over twee ondernemingen in de bouwsector. De falingen volgden na dagvaarding. Aan Ginderbuiten is Christof Van Mele failliet. De man tekende voor algemene bouwwerkzaamheden. De curator is Eef Stessens. Meester Stessens behandelt ook het faillissement van de bv Mega Lasse, Kruisven in Mol, die gespecialiseerd was in het bewerken van metalen.

De bv Cyto-Roof, Sint-Niklaasstraat in Westerlo, voerde dakwerkzaamheden uit. De onderneming werd gedagvaard, de curator is Bart Mannaert. In de Molenstraat in Balen is de bv Visie Media Group failliet na dagvaarding. Het bedrijf maakte geluidsopnamen. Christophe Geukens treedt op als curator.

Ten slotte is ook Jack Spaas uit de Emiel Van Roeystraat in Rijkevorsel failliet na dagvaarding. De Nederlander verzorgde reinigingsactiviteiten. Wim Nysmans is de curator in deze zaak. (mph)  

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners