Ook het dagatelier De Pluk van Ter Loke in Vosselaar staat zondag in de kijker.© Bart Van den Langenbergh

De Berken en De Pluk zwaaien deuren open tijdens Dag van de Zorg

Vosselaar -

Tijdens de Dag van de Zorg op zondag 19 maart gooien woonhuis De Berken en het dagatelier De Pluk van de vzw Ter Loke in Vosselaar de deuren open. Bezoekers krijgen daar een unieke kijk achter de schermen en kunnen mee aan de slag gaan in het dagatelier.

De Berken is een warme thuis voor 26 personen met een beperking aan Heilanders in Vosselaar. De Berken is ook een afdeling van Ter Loke, een welzijnsorganisatie die actief is in bijzondere jeugdzorg, gezinszorg en ondersteuning van personen met een beperking. Op zondag 19 maart kan iedereen tussen 14u en 16.30u kennismaken met de werking, de bewoners en de medewerkers van De Berken bij een hapje en drankje en een streepje muziek.

“Zo kunnen bezoekers uitzonderlijk zien hoe een dag eruit ziet in De Berken en mee aan de slag gaan in het dagatelier De Pluk”, zegt An Coppens van Ter Loke. “Gewoonlijk vind je De Pluk in de voormalige pastorie recht tegenover de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Vosselaar, maar voor een dag verhuizen het atelier en de winkel naar De Berken. Wie dat wil, kan daar die dag ook de allerleukste handgemaakte creaties aankopen.”

Ter Loke laat zondag iedereen nog kennismaken met het woonhuis De Loot en de mobiele dienst De Lommer. Voor de kinderen is er allerlei animatie.(bvdl)

www.terloke.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Vosselaar