De shop stond jarenlang leeg maar wordt nu nieuw leven ingeblazen.© kma

Night & Day opent op 23 maart tankshop aan Shell Express in Massenhoven

Massenhoven -

Jaren geleden sloot Shell zijn tankshop in Massenhoven aan de Shell Express onderaan de brug. Op 23 maart opent in die gesloten shop nu een Night & Day met Postpunt, vooral aantrekkelijk door de verlengde openingsuren.

Shell België sloot vorig jaar een overeenkomst met Night & Day, een keten van buurtwinkels die vooral actief is in Wallonië en Brussel, om in de komende twee jaar minstens 24 nieuwe tankshops te openen in ons land. Met de samenwerking wil Shell het aanbod voor haar klanten verder verbeteren. Night & Day staat bekend om de verlengde openingsuren (7 dagen per week-6 uur ’s morgens tot middernacht). De keten heeft al meer dan 100 winkels in Wallonië en Brussel, maar komt nu voor het eerst naar Vlaanderen. Vorig maand ging de eerste Vlaamse shop in Wilrijk open, Massenhoven wordt de tweede in Vlaanderen.

Je vindt er de typische producten zoals drank, snacks, broodjes, kranten, magazines, loterijproducten en een Postpunt. De samenwerking kadert in de strategie om tankstations te voorzien van shops waar mensen tijdens het opladen van hun elektrische wagen kunnen genieten van een broodje, koffie of andere benodigdheden kunnen kopen.

Night & Day heeft al honderd shops in Wallonië en Brussel.© kma

 kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners