Antwerps schepen Koen Kennis (N-VA) met Billie de Beuckelaer, haar broer Woody en moeder Carine Van Beeden.© Stefan Lambrechts

IJssalon Pinguin krijgt carrièreprijs voor honderd jaar ijsschepkunst op de Herentalsebaan

Deurne -

De lokale economieraad Deurne heeft afgelopen weekend vier awards uitgereikt in het kasteel Rivierenhof. Op de eerste editie van de ondernemersprijzen was de Lifetime Achievement Award weggelegd voor Ijssalon Pinguin op de Herentalsebaan. Woody de Beuckelaer en zijn zus Billie droegen de prijs op aan hun vader, die twee jaar geleden overleed.

Meer dan zeventig Deurnse ondernemers maakten kans op één van de vier awards van de eerste editie van ‘Ondernemer van het jaar’ in Deurne. Meer dan 3.400 mensen stemden op hun favorieten. En dan was het uitkijken naar de prijsuitreiking, afgelopen weekend in kasteel Rivierenhof waar een honderdtal ondernemers aanwezig waren.

Het Deurnse districtscollege tekende present, alsook Antwerps schepen van Middenstand Koen Kennis (N-VA). Hij mocht de awards overhandigen aan de winnaars.

Tessa Mariën van Leonidas Deurne op de Gallifortlei werd verkozen tot beste vrouwelijke ondernemer van het jaar.

Tessa Mariën van Leonidas op de Gallifortlei in Deurne is de vrouwelijke ondernemer van het jaar.© Stefan Lambrechts

Ruth Vanreusel en Vera Verhaert van buurtwinkel Rico op het Cogelsplein namen de award voor meest duurzame onderneming in ontvangst.

Barbele Walraet en Benjamin van Foodmaker Deurne in Sportoase Groot Schijn zijn de beste starter.

Tot slot was er nog de categorie de carrière prijs voor bedrijven die minstens 40 jaar actief zijn. De top 3 bestond uit: IJssalon Pinguïn, Koffie Verheyen en Tip Top Catering. IJssalon Pinguïn, een begrip op dé Herentalsebaan sinds meer dan 100 jaar, mocht deze prijs in ontvangst nemen. Voor Woody de Beuckelaer, zijn zus Billie en moeder Carine Van Beeden was deze carrièreprijs winnen een eerbetoon aan hun vader en echtgenoot, die twee jaar geleden helaas overleed. (jas)

Ruth Vanreusel en Vera Verhaert van RicoLab namen de award voor meest duurzame onderneming in ontvangst.© Stefan Lambrechts

Antwerps schepen Koen Kennis (N-VA) met Billie de Beuckelaer, haar broer Woody en moeder Carine Van Beeden.© Stefan Lambrechts

Benjamin en Barbele Walraet van Foodmaker Deurne zijn de beste starter© Stefan Lambrechts

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners