De actie loopt nog tot 17 maart.© rr

Dubble ‘bucks’ te winnen met Bike2School

Balen -

Leerlingen van de Balense scholen kunnen van 13 tot 17 maart dubbele ‘bucks’ verdienen met Bike2School. Die ‘bucks’ kunnen ze uitgeven bij lokale handelaars. Daarnaast is er een wedstrijd met prijzen voor de klas.

Leerlingen die in de week van 13 tot 17 maart met de fiets, de step of te voet naar school gaan, verdienen dubbele ‘bucks’ waarmee ze bij verschillende handelaars terecht kunnen. Tijdens de lanceringsweek van de Lentecampagne van Bike2School maken leerlingen ook kans op leuke prijzen voor de klas. Elke klas kan deelnemen door een foto met wat uitleg in te sturen van hun creatieve kunstwerk ‘Hoe ziet mijn klimaatvriendelijke droomschool eruit?’ Het wedstrijdformulier is te vinden op www.iok.be/lentecampagne.

Zeven prijzen worden uitgedeeld door een onafhankelijke jury. Er is ook een prijs verbonden aan een campagne op sociale media die loopt van 1 tot 17 april. De foto van het kunstwerk met de meeste ‘likes’ op 17 april om 12u wint deze wedstrijd.

Bike2School loopt nog tot 2025 in Balen, Arendonk, Geel, Grobbendonk, Herentals, Herselt, Hoogstraten, Hulshout, Kasterlee, Laakdal, Meerhout, Ravels, Vosselaar en Westerlo. Dit project is een samenwerking met IOK en werd gerealiseerd met financiële steun van EFRO Vlaanderen - GTI Kempen, Vlaanderen en de provincie Antwerpen. (mto)

www.balen.be/bike2school

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners