© Kris Van Exel

Karen Damen stelt nieuwe manager voor: “Wij gaan terug samenwerken”

Karen Damen (48) heeft een nieuwe manager. De voorbije jaren rekende ze daarvoor op haar man Anthony Van der Wee, maar die heeft de fakkel nu overgedragen aan William Vaesen (48). Die verdedigt al de belangen van Camille, maar is ook de oprichter van K3.

(eadp)

“Wij gaan terug samenwerken!”, klinkt het op sociale media. “Niet voor het eerst en allebei met evenveel goesting om samen een mooi succes verhaal te schrijven. Er borrelt al ’t een en ’t ander, en het belooft ‘plezant’ te worden, zowel op als naast het podium.” Met William Vaesen heeft Karen Damen een ervaren rot achter zich. Hij stond al van jongs af aan op het podium, onder de artiestennaam Niels William. Later werd hij presentator bij Radio Donna en Radio 2.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vaesen zat achter de oprichting van K3, en nam daarnaast ook onder meer Milk Inc. en Els De Schepper onder zijn vleugels. De laatste jaren staat hij vooral bekend als oprichter van Heartmade Media, zijn productiehuis, en als manager van rijzende ster Camille.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER