De banner op de gevel van parking Keerdok, waar Voka-Kamer van Koophandel de kantoren betrekt.© Stad Mechelen

Mechelen verwelkomt Voka op nieuwe stek met kwinkslag: Sst… hier wordt gewerkt!

Mechelen -

Wie geregeld op de A12 passeert, kent de slogan van Duvel in Breendonk (Puurs-Sint-Amands) vast goed. De banner op parking Keerdok om Voka-Kamer van Koophandel op zijn nieuwe stek te verwelkomen, is er eentje met een kwinkslag naar die bekende slogan.

De ondernemersorganisatie huist momenteel nog in een historisch pand in de Onze-Lieve-Vrouwestraat, maar daar komt dit voorjaar een einde aan. Begin mei verhuist Voka naar de bovenste verdiepingen van parking Keerdok op de N16, vlak bij de stadsring (R12).

“Dit gebouw moet een landmark worden. We gaan er hét ‘Huis van de Ondernemer’ van maken. Alle troeven zijn aanwezig. Het gebouw is toekomstbestendig, het ligt op een centrale locatie vlak bij de E19 en er is veel parkeergelegenheid”, vertelt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka Mechelen-Kempen.

Ondernemers moeten er terechtkunnen voor opleidingen, lezingen of om hun dossier te bespreken. De slogan op de banner verwijst naar de bekendere versie ‘Sst… hier rijpt den Duvel’ op de gevel van brouwerij Moortgat in Breendonk.

Met het ludieke welkomstgeschenk wil de stad Mechelen zich profileren als ondernemersstad. “We werken hard om de randvoorwaarden te creëren waarbinnen ondernemers zich zorgeloos kunnen uitleven”, zegt Greet Geypen (Vld-Groen-m+), schepen van Economie. (svh)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Bedrijven Mechelen