Sfeerbeeld Rock Olmen 2022.© Tommy Maes

Rock Olmen pakt uit met Noordkaap, Black Box Revelation, Whispering Sons en SONS

Balen -

Op één enkele naam na heeft Rock Olmen de affiche klaar voor de editie van 2023. Net als vorig jaar zijn er twee volwaardige festivaldagen met als blikvangers Noordkaap, Black Box Revelation, Whispering Sons en SONS.

Rock Olmen vindt deze zomer plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli. Net als vorig jaar is het dus een tweedaags festival met twee volwaardige dagen. “Vorig jaar is dat heel goed meegevallen en daarom volgen we dit jaar dezelfde koers”, vertelt Tim Toelen van Rock Olmen. “We mikken op drieduizend bezoekers per dag. Ook blijven we betaalbare prijzen hanteren. Zo kost een dagticket 29 euro en een combiticket 45 euro.”

Ook de affiche is nagenoeg volledig klaar. “We hebben heel wat grote nationale namen gestrikt, waaronder Noordkaap dat voor het eerst naar Rock Olmen komt”, zegt Toelen. “Black Box Revelation speelde in 2008 al op Rock Olmen en we zijn heel trots dat de groep na vele jaren weer op de affiche staat. Whispering Sons en SONS hebben ook al op Rock Olmen de pannen van het dak gespeeld tijdens de editie van 2019 en we verwachten dat ze dat dit jaar opnieuw doen. High Hi was twee jaar geleden ook de revelatie van onze Summer Sessions.”

Andere namen zijn ILA, PEUK, HIDEOUS, Doodseskader en Crooked Steps. Met Mayorga en Jack Vamp & The Castle of Creep staan ook twee laureaten van De Nieuwe Lichting op Rock Olmen 2023. RONKER, Jakomo, Oproer, Captain Kaiser, de Schotse band GALLUS, Bloodflowers, Breakfast at Midnight, Stellarbone en dj’s Jeroen Delodder en Superstyling vervolledigen de affiche. “Er komt nog een naam bij, maar die kunnen we voorlopig nog niet onthullen”, vertelt Tim Toelen.

Met het bekendmaken van de affiche start ook de ticketverkoop van Rock Olmen. Tickets kan je bestellen via tickets.tickoweb.be/org/rock-olmen-vzw. De volledige line-up vind je op www.rockolmen.be. Rock Olmen 2023 vindt plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli op het kerkplein van Olmen-Stotert. (mto )

www.rockolmen.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners