© blg

GO!-scholen zoeken extra personeel

Lokeren - Moerbeke-Waas - Hamme -

De GO!-scholengroep Het Leercollectief, met 27 basis- en secundaire scholen in de regio Dendermonde, Hamme, Lokeren, Moerbeke en Wetteren op 30 maart de derde editie van hun jobevenement.

Ivan Elegeert

“Op 1 februari telden we 352 leerlingen meer dan vorig jaar. Op 10 jaar tijd is ons leerlingenaantal met 37,88 procent gestegen. Intussen telt onze scholengroep 7.852 leerlingen”, vertelt algemeen directeur Tania De Smedt van Het Leercollctief. “Een cruciale rol is hierin weggelegd voor onze onderwijsprofessionals. Omdat we zo sterk groeien, hebben we steeds nieuwe vacatures. ”

LEES OOK. In deze school is leerlingenaantal spectaculair gestegen: “Hier kan je ook wellness en lifestyle studeren”

Tijdens de coronapandemie is de scholengroep daarom met een online jobevent gestart. “Dat was toen de enige optie”, zegt De Smedt. “Maar de deelnemers waren zo enthousiast over het concept omdat onze scholen in de regio erg verspreid liggen. Iedereen kan op deze manier heel eenvoudig aansluiten en kennismaken met Het Leercollectief.”

Het jobevent gaat door op 30 maart om 18.30 uur. Inschrijven kan via: https://het-leercollectief.webinargeek.com/jobevent

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners