Aangeboden door GVA Shop

Gevel opfrissen en energiefactuur omlaag: met deze ingreep sla je 2 vliegen in 1 klap

In maart ontwaakt iedereen uit z’n winterslaap. Overal zie je mensen huis en tuin klaarstomen voor een nieuw seizoen. Bomen worden gesnoeid, het houtwerk buiten heeft een laagje verf nodig, de hogedrukreiniger wordt uit het schuurtje gehaald. Is jouw gevel ook dringend aan een opfrisbeurt toe? Zet dat verfblik dan nog even terug neer, en lees snel verder.

Eerst isoleren 

Wil je je gevel opknappen, overweeg dan meteen om deze extra te laten isoleren. De winter is dan misschien wel zo goed als voorbij, als je nu isoleert, pluk je daar de komende winters de vruchten van. Als de warmte niet meer ontsnapt, moet je immers ook minder stoken. En in tussentijd kan je al genieten van een fris geschilderde gevel die er ook weer jaren tegenaan kan.

LEES OOK. De perfecte winterbestemming? Op dit eiland is het altijd zomer 

Twee vliegen in één klap 

Je gevel isoleren heeft veel voordelen. Niet enkel is het een ingreep aan de buitenkant van je huis, waardoor je inboedel rustig kan blijven staan, maar je kan ook ineens van de gelegenheid gebruikmaken om je gevel in een modern jasje te laten steken. Gevelisolatie en crepi zijn immers voor elkaar gemaakt. Crepi is een sierpleister en vormt de ideale afwerking als je je buitenmuur wilt isoleren. Het past bij alle stijlen, van landelijk tot modern.

LEES OOK. Is een refurbished laptop een goed alternatief voor een nieuwe laptop?

Snel en nauwkeurig 

Buitenmuurisolatie met gevelbepleistering is een snelle en efficiënte ingreep. Iso Protect heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van renovatie en optimalisatie van woningen. Zij zorgen ervoor dat het hele proces professioneel wordt uitgevoerd. Nadat de huidige gevel voorbereid is, worden er isolatieplaten en hoekprofielen geplaatst. Na een laag mortel en hechting wordt de gevel mooi en nauwkeurig afgewerkt met crepi, die in heel wat kleuren verkrijgbaar is. Dat bespaart je vele uren schilderwerk, met een lagere energiefactuur als bonus. Zo verdient de isolatie zich op termijn terug. Bovendien beschermt de crepi je huis ook nog eens extra tegen weersomstandigheden. Met een frisse, moderne look is jouw huis klaar voor de zomer, én de vele winters erna!

Vraag hier je gratis plaatsbezoek aan bij Iso Protect.

Meer over GVA - webshop

GVA Mobiliteit