De Popraad gaat door in VTC Kruispunt van Edegem.© RR

Muzikanten, producers en dj’s mogen hun wensen uiten op eerste Popraad van Zuidrand

Zuidrand -

Muzikanten van zeven gemeenten uit de Antwerpse zuidrand kunnen hun stem laten horen tijdens de eerste Popraad in die regio. Hiervoor werkt Cultuurregio Zuidrand samen met VI.BE, het Vlaams steunpunt voor artiest en muzieksector.

Filip Spoelders

Muzikanten zijn meestal niet verenigd zoals jongeren dat zijn in een jeugdraad of theaterverenigingen in een cultuurraad. Om toch in beeld te komen bij het lokaal beleid geeft Cultuurregio Zuidrand, een onderdeel van Streekvereniging Zuidrand, muziekbands, zangers, rappers, dj’s, singer-songwriters, gitaristen, producers en organisatoren een platform om hun wensen, ideeën en noden kenbaar te maken.

“We werken in twee stappen. We vragen iedereen die met muziek bezig is uit Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint of Mortsel om eerst de enquête in te vullen via www.dezuidrand.be/popraad. Op zondag 5 maart sluiten we de enquête af en verwerken we alle antwoorden. Op maandag 20 maart om 19.30u vindt in het Edegemse VTC Kruispunt de eerste Popraad van de Zuidrand plaats. We brengen er alle artiesten uit de regio samen met lokale organisatoren en met de gemeenten”, zegt Stefan Beeldens, medewerker bovenlokale cultuur bij Cultuurregio Zuidrand.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Aartselaar