Aangeboden door GVA Shop

Het geheim achter de populariteit van een cruisevakantie

Twijfel je of een cruise wel iets voor jou is? Lees dan snel verder. Een cruisevakantie is een ontspannen manier van reizen, geschikt voor iedereen.

Het beste van twee werelden 

Luxe, comfort, alle voorzieningen en voldoende vermaak: een cruisevakantie combineert de voordelen van een all-in resort met de voordelen van een avontuurlijke reis. Zo kom je op korte tijd langs veel bijzondere plaatsen, zonder dat je telkens opnieuw je koffer uit hoeft te pakken. En eenmaal het schip is aangemeerd, heb je alle vrijheid om je tijd zelf in te vullen. Dat is echt zorgeloos genieten van het beste van twee werelden. Bovendien is een cruise betaalbaar, en moet je je geen zorgen maken over vliegtuigtickets, hotels, huurauto’s en restaurants. Alles is voor jou geregeld.

Voor ieder wat wils

Ook qua bestemmingen is er steeds meer keuze. Thema Travel organiseert perfect verzorgde groepsreizen op maat van al onze lezers. Natuurliefhebbers kiezen bijvoorbeeld voor een magische trip naar de Noorse Fjorden waarbij je het ruige Noorse binnenland bezoekt met al haar watervallen, gletsjers en betoverende meren. Liefhebbers van de zuiderse zon zitten zeker goed op een mediterrane cruise langs de parels van de Middellandse Zee, waarbij je 6 steden ontdekt in 1 week. Cruisevakanties winnen nog steeds aan populariteit, want een aantal van onze reizen zijn al uitverkocht voor komend seizoen. Wacht dus niet te lang om jouw favoriete bestemming te boeken!

LEES OOK. 6 steden ontdekken in 1 week? Dat doe je zo!

Denk je nu “mij te druk, zo’n groot cruiseschip”, dan kan je ook opteren voor een luxueuze eilandtocht op een kleinschalige cruisejacht in Kroatië. Met maximaal 36 gelijkgestemde Vlaamse lezers beleef je zo wel een heel bijzondere vakantie.

LEES OOK.Hou je van luxueus en kleinschalig? Dan is deze bestemming jouw droomvakantie

Wat kan je verwachten?

Cruisen is een gemakkelijke manier om de wereld te ontdekken. Terwijl het cruiseschip je naar verschillende bestemmingen brengt, kan jij je aan boord vermaken. Veel schepen varen ’s nachts, zodat je ’s ochtends alweer op een nieuwe plek bent. Na het heerlijke ontbijt kies je zelf hoe je je dag doorbrengt: op eigen houtje de bestemming ontdekken, meedoen aan een georganiseerde excursie of lekker aan het zwembad blijven liggen, genieten van het uitzicht en het entertainment aan boord. De keuze is aan jou.

Ontdek alle bestemmingen van Thema Travel op gvashop.be. Wees er op tijd bij, want de plaatsen op elke reis zijn beperkt. En het leukste aan vroeg boeken? Langer genieten van de voorpret!

Meer over GVA - webshop

GVA Mobiliteit