Aangeboden door GVA Shop

6 steden ontdekken in 1 week? Dat doe je zo!

Nu we weer volop kunnen reizen, slaat de keuzestress toe: wat wordt jouw volgende bestemming? Cultuur opsnuiven in Rome, gezellige marktjes bezoeken in Sicilië, relaxen aan de prachtige stranden van Ibiza, slenteren door het oude stadscentrum van Valencia of de Zuid-Franse Côte d’Azur ontdekken? Met een cruise langs de Middellandse Zee hoef je niet te kiezen!

Zorgeloos ontspannen

Thema Travel stelt unieke reizen samen voor onze lezers met een programma op maat. Een cruisevakantie heeft veel voordelen: alles wordt voor je geregeld, je hoeft je koffer maar één keer uit te pakken, nergens over te stappen en toch kom je langs de meest bijzondere bestemmingen. Aan boord van de milieuvriendelijke MSC Seashore is alles tot in de puntjes verzorgd: sfeervol ingerichte kajuiten, heerlijk eten, loungebars, theater en animatie, wellness- en sportfaciliteiten, winkeltjes, binnen- en buitenzwembaden en nog veel meer. Samen met gelijkgestemde lezers geniet je tijdens deze groepsreis van alle parels langs de Middellandse Zee.

LEES OOK. Hou je van luxueus en kleinschalig? Dan is deze bestemming jouw droomvakantie! 

Van Marseille tot Valencia

Met de hogesnelheidstrein vertrek je in Brussel naar Marseille, waar de MSC Seashore al op je ligt te wachten in de haven. Elke nacht brengt het schip je naar de volgende bestemming langs de Middellandse Zee. Wanneer je ’s ochtends opstaat, begint er meteen een nieuw avontuur. Je kiest natuurlijk zelf hoe je de dag doorbrengt. Geniet je van het uitzicht aan boord, blijf je lekker relaxed aan een van de zwembaden liggen met een boekje, of ga je op ontdekking?

LEES OOK. 4 voordelen van een fietsvakantie langs de Donau

Hoogte punten van de reis

Eerste stop: Genua, een prachtige havenstad waar je kan genieten van het echte authentieke Italiaanse leven. Wie alles uit de dag wilt halen, maakt ook even een uitstapje naar Portofino, een van de mooiste stadjes van Italië.

Cultuurliefhebbers kijken uit naar de derde dag, wanneer we aanmeren in Civitavecchia, een mooie historische stad. Van hieruit neem je ook makkelijk een transferbus om het prachtige Rome te bezoeken.

De laatste bestemming in Italië is Palermo, een stad van schitterende contrasten op Sicilië. Hier word je ondergedompeld in het eilandleven. Vooral een bezoekje aan de indrukwekkende kathedraal mag je niet missen.

Terwijl je het uitzicht op zee bewondert, lekker gastronomisch geniet aan boord of een show of theatervoorstelling bijwoont, vaart het cruiseschip verder naar Spanje. Daar stoppen we bij Ibiza, bekend als feesteiland maar ook de ideale bestemming voor natuur- en strandliefhebbers.

Voor bijzondere, moderne architectuur staat Valencia vervolgens op het programma. Breng ook zeker een bezoekje aan ‘Barrio del Carmen’, de stadswijk van wel duizend jaar oud. In het doolhof van smalle geplaveide straatjes vind je ambachtelijke winkeltjes, charmante cafeetjes en veel kunst.

En zo komen we de volgende dag terug aan in Frankrijk, waar de MSC Seashore weer aanmeert in Marseille!

Ook in 8 dagen tijd 3 landen bezoeken en veel mooie herinneringen maken? Ontdek alles over de cruise naar de Middellandse Zee en andere bijzondere bestemmingen van Thema Travel.

Meer over GVA - webshop

GVA Mobiliteit