Aangeboden door GVA Shop

Hou je van luxueus en kleinschalig? Dan is deze bestemming jouw droomvakantie!

Wil je wel genieten van de voordelen van een luxueuze cruisevakantie, maar schrikt zo’n groot schip vol mensen je af? Lees dan snel verder, want Thema Travel organiseert exclusief voor onze lezers luxueuze eilandtochten op een kleinschalige cruisejacht in Kroatië.

Voordelen van een cruise, zonder de nadelen

Een cruisevakantie heeft veel voordelen: alles wordt voor je geregeld, je hoeft je koffer maar één keer uit te pakken, nergens over te stappen en toch kom je langs de meest bijzondere bestemmingen. Maar laat ons eerlijk zijn, niet iedereen houdt van de gezellige drukte op een groot cruiseschip. Speciaal daarom chartert Thema Travel het hele seizoen een exclusieve jacht met slechts 18 kajuiten. Met maximaal 36 gelijkgestemde Vlaamse lezers beleef je zo wel een heel bijzondere vakantie.

LEES OOK. 4 voordelen van een fietsvakantie langs de Donau

Luxueus en gezellig

De MS Liberty en de MS Zeus hebben een panoramisch dek met zonneterras en jacuzzi of zwembad, airconditioning, wifi en een uitstekend restaurant aan boord. Deze jachten zijn compacter dan grote cruiseschepen en kunnen dus in het hart van elke stad aanmeren. Als reiziger sta je zo in enkele minuten pal in het centrum, en kom en ga je wanneer je wil. De kleinschaligheid zorgt ook voor een gemoedelijke en gezellige sfeer aan boord tijdens deze 8-daagse eilandtocht. ’s Nachts blijft het schip kalm aangemeerd in de havens, zo geniet je zeker van een perfecte nachtrust.

LEES OOK. 6 steden ontdekken in 1 week? Dat doe je zo

Eilandhoppen

Kroatië is een zonnige, mediterrane en groene bestemming. Het klimaat is er vergelijkbaar met Zuid-Italië. Tijdens deze luxueuze cruise ontdek je de wondermooie regio van Dalmatië. Je kan kiezen tussen een noordelijke of zuidelijke route, langs de mooiste plekjes van Kroatië. Beide routes vertrekken in Split, waar je vlucht landt. ‘s Ochtends vaart de cruisejacht tijdens het ontbijtbuffet naar de volgende bestemming, waarbij je aan boord een prachtig zicht op het land hebt. Tussendoor wordt er een zwemstop voorzien, een unieke beleving in volle zee. ’s Middags geniet je van een heerlijke driegangenlunch aan boord. Daarna kan je op eigen houtje of met een gids op ontdekking gaan op de plek waar je aangemeerd ligt. Naast de prachtige natuur breng je ook een bezoek aan cultuursteden als Dubrovnik of Zadar.

Wil jij ook genieten van een gezellige vakantie op een luxueuze cruisejacht langs het mooiste van Kroatië? Wees er snel bij, want de plaatsen voor deze kleinschalige groepsreis zijn uiteraard beperkt!

Meer over GVA - webshop

GVA Mobiliteit