© Action Images via Reuters

Leandro Trossard heeft eerste doelpunt voor Arsenal beet, maar verspeelt wel punten tegen Brentford

Leandro Trossard heeft zijn eerste doelpunt voor Arsenal beet. Bij zijn derde competitieoptreden voor de Gunners scoorde de Rode Duivel amper vier minuten nadat hij op het veld was gekomen. Trossard tekende voor de openingstreffer in de partij tegen Brentford. Het doelpunt van de winger, in januari voor 24 miljoen overgekomen van Brighton, was wel niet genoeg voor de zege.

Hannes Van Gael

Het voorbereidende werk bij het doelpunt kwam van Bukayo Saka, die in de rug van de Brentford-defensie dook en Trossard een perfecte assist voorschotelde. De Rode Duivel hoefde aan de tweede paal maar binnen te tikken. Zijn eerste doelpunt voor Arsenal, en dat amper vier minuten na zijn invalbeurt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lang kon Arsenal wel niet genieten van haar voorsprong, want een kwartier voor tijd kwam Brentford via Ivan Toney op gelijke hoogte.

Arsenal blijft door het gelijkspel weliswaar aan de leiding in de Premier League, maar kan Manchester City morgen wel tot op drie punten zien naderen. De Citizens nemen het in eigen huis op tegen middenmotor Aston Villa.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal