Voor zijn reisblogs is Bart Melis vaak op pad in België en in de rest van de wereld.© Vetexbart

Meerhoutse reisblogger Vetexbart maakt kans op twee awards

Meerhout -

Bart Melis is genomineerd voor de Belgian Travel Blog Awards. De 38-jarige Meerhoutenaar dingt mee naar het ‘Beste Culinair en Cultureel reisverhaal’ en hij maakt bovendien kans op de Audience Choice Award.

Annelies Frederickx

Thx.agency, dat gespecialiseerd is in Sales & Marketing voor de reisindustrie, reikt op 17 maart voor de zesde keer de Travel Blog Awards uit. Globetrotter en reisblogger Bart Melis uit Meerhout is genomineerd voor de Belgian Travel Blog Awards. Uit meer dan 300 inzendingen werd hij door een professionele jury van mensen uit de reissector uitgekozen in de categorie ‘Beste Culinair en Cultureel reisverhaal’. Hij maakt met zijn artikel over de regio centraal-Portugal bovendien kans om de Audience Choice Award te winnen. Die prijs wordt door het grote publiek gekozen.

Bart Melis reist voor zijn blog Vetexbart.be en sociale mediakanalen al meer dan tien jaar de wereld rond. Met meer dan 40.000 maandelijkse bezoekers en tienduizenden volgers en fans op allerlei sociale mediakanalen is Vetexbart sinds 2012 een van de populairste en langstlopende reisblogs in Vlaanderen. Of Bart Melis ook effectief een award mee naar Meerhout zal brengen, weten we op 17 maart. Dan worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een liveshow in het Nederlandse Tilburg. (af)

vetexbart.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meerhout