Valentijn woont bij Intter.© rr

Valentijn met een stevige dosis rock-‘n-roll bij Intter

Wuustwezel -

Wie zin heeft in een stoere dosis romantiek, vindt z’n gading op het valentijnsevenement “Liefde is… “dat voor de tweede maal georganiseerd wordt bij Intter.

Op zaterdag 11 en zondag 12 februari, telkens van 10 tot 17 u, vind je niet alleen mooie, lekkere, duurzame, originele en lokale producten om cadeau te doen, maar tevens een aantal belevingen voor hem en haar die de moeite waard zijn. “Wat dacht je van een boudoir fotoshoot door fotograaf Ron P Gilman (Boudoir Experience)”, vraagt Kathleen Stevens. “Of denken jullie er al langer aan om samen een liefdestattoo te nemen? Wij hebben de experten in huis. Er is een barbier die je vooraf kan boeken en er zijn weekendjes weg van Bush box. Als kers op de taart kan je voor zaterdag, zondag of dinsdag op Valentijn zelf, een sharing menu bestellen voor 2 personen verzorgd door Toon van Gastoonomie. Om de beleving helemaal af te maken, bevat het pakket nog wat extra’s.” Intter organiseerde reeds verschillende evenementen in de loods van de voormalige Isomo te Wuustwezel en wordt stilaan een vaste waarde in de streek.

Een liefdestattoo?

Atelier Intter is te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg, Nijverheidsstraat. De lokale deelnemers zijn Gastoonomie (afhaalmaaltijd), Zenergie (barbier en verzorgingsproducten voor hem en haar), Boudoir Experience (fotograaf), Bush Box (tiny house in de natuur), Koesterkaartjes (wenskaarten en teksten op maat), Clover Gin (lokale gin), Majee Versmissen (keramiek), Spitfire (tattoo artist), Intter (interieur en verlichting uit gerecupereerd materiaal), Blomista (juwelen), K-rien (handtassen), Ilses klein gelukske (chocolade en snoep), Aquarelleke (schilderijen met aquarel verf), Houtgravure (gegraveerde houten wenskaarten), Arvid crafts (bierstachels, armbanden voor mannen), Bolder (lokaal gebrouwen bier) en Romberama (wijn, thee, amaryllis uit Loenhout). (vw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners