Hangar 27 ontvangt steeds meer evenementen.© RR

Hangar 27 ontvangt eerste optreden van het jaar: “Concerten voor iedereen in een huiselijk sfeer”

Edegem -

Met een Argentijns jazzconcert opent Hangar 27 in Edegem donderdag zijn programma voor 2023. Zaakvoerders Dimitri Segers en Olivier Goossens willen hun aanbod verder variëren.

Filip Spoelders

Dimitri en Olivier ontplooien Hangar 27 sinds hun start in 2020 steeds meer tot een veelzijdige evenementenruimte. In 2022, door corona hun bijna eerste volledige jaar, lieten ze 105 eventdagen optekenen.

Daglicht

Ondertussen bouwen ze hun zaal verder om tot een aangename locatie. “We hebben ramen in onze zaal laten plaatsen. Om geen geluidsoverlast te veroorzaken, gaat het om zwaar glas. Nu zijn we één van de weinige concertzalen waar daglicht naar binnen kan. Dit draagt bij tot de huiselijke sfeer die we in onze zaal en tijdens de concerten willen creëren”, licht Dimitri toe.

Naast het ontvangen van huwelijks- en bedrijfsfeesten werkt hij met Olivier verder aan een muziekprogramma in eigen beheer. “We willen een mooie mix van muziek voorstellen zodat iedereen iets naar zijn zin zal vinden.”

Variatie

Onder andere Raymond van het Groenewoud en Johan Verminnen staan dit voorjaar al op het programma. Donderdag mag Cisco Pema de kalender van 2023 opstarten. “Het is een gewaagde test want het is een combinatie van jazz en salsa. Maar het past in onze doel om variatie te brengen. We hadden Cisco Pema al eerder geboekt. Door corona kon zijn optreden eerder niet doorgaan.”

De deuren van Hangar 27 aan de Parklaan openen donderdag om 19.30 uur. Het concert vangt om 21 uur aan. Tickets kosten 15 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Antwerpen na corona: cultuur en vrije tijd