De nieuwste champagne van vzw Het Paradijs wordt zaterdag voor het eerst verkocht tijdens de Mechelse zaterdagmarkt.© Joren De Weerdt

Het Paradijs lanceert nieuwste champagne tijdens champagnebar op Mechelse zaterdagmarkt

Mechelen -

De vzw Het Paradijs organiseert op zaterdag 11 februari een champagnebar tijdens de wekelijkse markt in Mechelen. Je kan er proeven van hun meest recente champagne.

LEES OOK. Het Paradijs vindt verloren portret van Madame Hortense terug in Polen

Onder de naam ‘L’Amore è un’Arte’, ofwel ‘Liefde is een Kunst’ lanceerde Het Paradijs vorige week haar nieuwste champagne. Omwille van de naam wordt die niet toevallig in de periode rond Valentijn voorgesteld aan het publiek. Eerder bracht de organisatie die Mechelse kunst en cultuur in de kijker zet ook al een champagne op de markt als hommage aan balleticoon Madame Hortense Champagne.

Je kan de nieuwe champagne ontdekken tijdens een champagnebar op zaterdag 11 februari van 10 tot 14u op het terras van De Schakel, vlak bij het standbeeld van Margaretha van Oostenrijk op de Mechelse Grote Markt.

Met de champagneverkoop hoopt Het Paradijs wat geld in het laatje te brengen voor haar activiteiten. “Want er staan nog heel wat mooie projecten op de agenda, maar daar vertellen we later meer over”, zegt Marc Van Camp van Het Paradijs.(svds)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners