JAC-medewerkster Sarah Massart.© RR

JAC verhuist naar discreet lokaal in Den Boomgaard

Duffel -

Het Jongeren Advies Centrum (JAC) vind je voortaan in het lokaal dienstencentrum Den Boomgaard in de Kwakkelenberg 1-3 in Duffel. JAC-medewerker Sarah Massart staat er jongeren tussen 12 en 25 jaar te woord.

“Dankzij de samenwerking met het JAC kunnen jongeren die in Duffel wonen of studeren op een laagdrempelige manier, anoniem en gratis ergens terecht met al hun vragen. In het afgelopen jaar merkten we dat jongeren de weg tot bij het JAC vinden, maar dat er nood was aan een kleinere locatie die wat veiliger aanvoelde. Vandaar dat het JAC-punt verhuist naar het lokaal dienstencentrum, waar we een lokaal inrichtten dat je discreet en makkelijk kan bereiken”, zegt schepen van Jeugd Dirk Broes (N-VA).

Om de twee weken op dinsdag tussen 12.30 en 16.30u kunnen jongeren bij het JAC-informatiepunt terecht. Je moet wel eerst een afspraak maken met Sarah Massart. Tijdens een eerste gesprek bekijkt ze samen met de jongere welke mogelijkheden er zijn en verwijst ze indien nodig naar een collega of andere organisaties om de jongere van de gepaste hulp op maat te voorzien. (cvr)

0492.14.37.26, sarah.massart@cawboommechelenlier.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Duffel